....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε την όσο ποιο έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωσή δικαιώνοντας την προσωπική σας επιλογή ..... "Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν υφαρπάζονται αλλά κόποις κτώνται" ....

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Καμμένος: Είμαστε ασφαλιστική δικλείδα για να μην πέρασει η συμφωνία 19:05 | 16 Ιουν 2018 Πολιτική

 Καμμένος: Είμαστε ασφαλιστική δικλείδα για να μην πέρασει η συμφωνία
«Όταν θα έρθει, αν έρθει, αυτή η συμφωνία στη Βουλή, η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουμε δημόσια δεσμευτεί, θα είναι αρνητική», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος και σημείωσε πως το κόμμα του δεν ψηφίζει την πρόταση μομφής γιατί προέχει η έξοδος από τα μνημόνια. Παράλληλα, όπως είπε η παρουσία των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για να μην περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό, όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα πως αν οι ΑΝΕΛ στηρίξουν την πρόταση μομφής, τότε μπορεί το Ποτάμι να μπει στην κυβέρνηση και τότε η συμφωνία για το Μακεδονικό θα περάσει σίγουρα.

«Δεν έχετε καμία δύναμη εσείς! Εμείς είμαστε στην κυβέρνηση. Αν ψηφίζαμε σήμερα την πρόταση μομφής, τι θα γινόταν;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και τόνισε πως «επιθυμούν πολλοί να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Σε μία πολύ έντονη ομιλία, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, αναφερόμενος στη ΝΔ έκανε την πρόβλεψη πως θα διασπαστεί, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς και τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που βρίσκονται τώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "σύντομα", θα αποχωρήσουν.

Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: