....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε την όσο ποιο έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωσή δικαιώνοντας την προσωπική σας επιλογή ..... "Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν υφαρπάζονται αλλά κόποις κτώνται" ....

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Από που προκύπτει το “πράσινο φως” για τα αναδρομικά των στρατιωτικών; Τι είπε ο Καμμένος Από Π. Καρβουνόπουλος - 02/07/2018 | 09:06

Το σχέδιο για την καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς για το οποίο έγραψε το Militaire.gr έχει κάτα κάποιο τρόπο προαναγγελθεί και από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, μας επεσήμανε στρατιωτική πηγή.
Στην ομιλία που έκανε στο Ζάππειο με αφορμή την απόφαση για την ελάφρυνση του χρέους ο Π.Καμμένος είπε ότι “ήρθε η ώρα και οι στρατιωτικοί να δρέψουν τους καρπούς της υπερπροσπάθειας”, αναφερόμενος προφανώς στις πολύ μεγάλες περικοπές που υπέστησαν το 2012-13. Οι “καρποί” δεν μπορούν να ΄ναι άλλοι από τα ανδρομικά που δικαιούνται με βάση όχι μόνο τη λογική αλλά και την απόφαση του ΣτΕ.

Υπάρχει και μία πληροφορία “παραπολιτική φύσης”, βεβαίως. Χθες στην συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ ο Καμμένος , είπε σε απόστρατο στρατηγό ότι το θέμα των αναδρομικών έχει οριστικά λυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: