....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε την όσο ποιο έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωσή δικαιώνοντας την προσωπική σας επιλογή ..... "Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν υφαρπάζονται αλλά κόποις κτώνται" ....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Πάνος Καμμένος-Με 180, δημοψήφισμα ή εκλογές θα κριθεί η συμφωνία

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου μιλάει για την αποκατάσταση του μισθολογικού των ΕΔ όπου στη ΔΕΘ θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης αποκατάστασης του ΣτΕ .

Τη δέσμευση ότι η συμφωνία με τα Σκόπια δεν θα κυρωθεί αν δεν ερωτηθεί ο λαός ή αν δεν περάσει με αυξημένη πλειοψηφία από τη Βουλή (180 ψήφους) έκανε δημοσίως ο Πάνος Καμμένος, κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί, στη σκιά της ηχηρής απουσίας του χθες το μεσημέρι από το υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Καμμένος είπε συγκεκριμένα: «Δηλώνω ξεκάθαρα, αναλαμβάνω την ευθύνη, ότι δεν θα έρθει σε κύρωση η συμφωνία με τα Σκόπια στη Βουλή αν δεν αποφασίσει ο ελληνικός λαός, εκτός αν η συμφωνία έρθει με 180 βουλευτές. Οταν λέω να ερωτηθεί ο λαός, αυτό γίνεται με δημοψήφισμα ή εκλογές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: