....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε την όσο ποιο έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωσή δικαιώνοντας την προσωπική σας επιλογή ..... "Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν υφαρπάζονται αλλά κόποις κτώνται" ....

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Καμμένος: «Εάν ρίχναμε την κυβέρνηση οι ναρκέμποροι θα άνοιγαν σαμπάνιες» «Όλοι αυτοί συνασπίστηκαν σε ένα μέτωπο διαπλοκής για να ρίξουν την κυβέρνηση» Δημοσίευση πριν από 6 ώρες / Ανανεώθηκε πριν από 6 ώρες

Καμμένος: «Εάν ρίχναμε την κυβέρνηση οι ναρκέμποροι θα άνοιγαν σαμπάνιες» Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ  του Newsroom
Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, που επανέλαβε τις καταγγελίες του περί χρηματισμού και εκβίασης βουλευτών.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε επίσης κατά επιχειρηματιών χωρίς να τους κατονομάσει,  και έκανε λόγο για ένα μέτωπο διαπλοκής κατά της κυβέρνησης.
«Όλα αυτά δεν θα γινόταν εάν οι ΑΝΕΛ είχαν ακούσει τα όσα λέγανε οι όψιμοι Μακεδονομάχοι.(…) Θα ήμασταν εδώ να κάναμε τη συζήτηση αυτή εάν ρίχναμε την κυβέρνηση; 
Ο κ. Θεοδωράκης πριν από λίγες ημέρες δήλωνε πρόθυμος να γίνει κυβερνητικός εταίρος. Να ρίχναμε την κυβέρνηση γιατί; 
Για να κάνουμε το χατίρι της τρόικας εξωτερικού; Αυτοί ζητούσαν μετά μανίας από την ΕΚΤ και το ΔΝΤ νέο μνημόνιο με πιστωτική γραμμή. 
Ο κ. Στουρνάρας δεν έκανε ούτε μια ανακοίνωση μετά το Eurogroup. Γιατί να ρίχναμε την κυβέρνηση;» ανέφερε και συνέχισε:

«Για να ανοίγανε σαμπάνιες οι ναρκέμποροι; Αυτοί που χρηματοδοτούν κόμματα με τα έσοδα από τουρκική ηρωίνη; Που πλήρωναν αποστασίες και εξαγορές βουλευτών, οι τρόφιμοι του Σόρος. 
Όλοι αυτοί συνασπίστηκαν σε ένα μέτωπο διαπλοκής για να ρίξουν την κυβέρνηση, για να γλιτώσουν τη φυλακή τα λαμόγια της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα λαμόγια των θαλασσοδανείων. 
Ήμασταν οι πρώτοι που τολμήσαμε να τα διερευνήσουμε. Όλοι αυτοί βαφτίστηκαν εν μια νυκτί Μακεδονομάχοι, οι πολιτικοί ηγέτες των οποίων ήταν οι υπεύθυνοι για την καυτή πατάτα του Μακεδονικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: