....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε την όσο ποιο έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωσή δικαιώνοντας την προσωπική σας επιλογή ..... "Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν υφαρπάζονται αλλά κόποις κτώνται" ....

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ήθελαν συναινετικό διαζύγιο αλλά οδηγούνται σε ρήξη Τσίπρας και Καμμένος Βαγγέλης Γιακουμής Βαγγέλης Γιακουμής , CNN Greece 07:20 Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 - Ανανεώθηκε 11:07

Κάθε άλλο παρά συναινετικό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το διαζύγιο του Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρακαθώς παρά τις αρχικές προβλέψεις πως η μεταξύ τους άσχημη περίοδος γρήγορα θα ξεπεραστεί τελικά το χάσμα φαίνεται να μεγαλώνει ύστερα από το κλίμα των τελευταίων ημερών με τις αιχμές που αντάλλαξαν περί αποστασίας και άλλων παρόμοιων διαρροών από τα δυο «στρατόπεδα».
Ήθελαν συναινετικό διαζύγιο αλλά οδηγούνται σε ρήξη Τσίπρας και Καμμένος
Η ανατροπή που υπήρξε ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με τους βουλευτές του κ. Καμμένου να κλείνουν το «μάτι» στον κ. Τσίπρα -με λίγες εξαιρέσεις- έκανε τον συγκυβερνήτη του πρωθυπουργού να ζητά περαιτέρω εξηγήσεις, οι οποίες αναμένονται να δοθούν εκατέρωθεν την ερχόμενη Παρασκευή σε κατ´ ιδίαν συνάντησή τους και αφού πρώτα αναχωρήσει για την Γερμανία η Άνγκελα Μερκελ που φτάνει στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κατήφεια με όλες τις εξελίξεις κυρίως, όμως, με την τροπή που έχει πάρει η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ εξ αιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών, που ειδικά για αυτήν επισκέπτεται την Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Στο Μέγαρο Μαξίμου όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον κ. Τσίπρα μέσα Φεβρουαρίου με κυριότερη αυτή του χρόνου των εκλογών. Παράλληλα έχει δοθεί εντολή σε όλα τα Υπουργεία να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, που έχουν στο νομοθετικό τους έργο.
Οι επιτελείς του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει διπλή πλειοψηφία στη βουλή. Και για την συμφωνία των Πρεσπών (151-153 ψήφοι ) και για το αν η Ν.Δ καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Έτσι δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να μην περιμένει την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και να προχωρήσει από μόνος του λαμβάνοντας την απόφαση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

COMMENT είπε...

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'SAPPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.