....Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε την όσο ποιο έγκυρη άμεση και αντικειμενική ενημέρωσή δικαιώνοντας την προσωπική σας επιλογή ..... "Οι συνειδήσεις των ανθρώπων δεν υφαρπάζονται αλλά κόποις κτώνται" ....

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα

 Από τη Νέα Δημοκρατία μία μακρά λίστα με 268 υποψήφιους βουλευτές.

Στη Λάρισα, ως όνομα έκπληξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό του απόστρατου Νίκου Καρδούλα, ενώ τη δυάδα που δε γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, κλείνει ο επίσης απόστρατος από την Αγιά Χρήστος Χατζησαλάτας.

Το εντυπωσιακό είναι πως πέραν των τριών εν ενεργεία βουλευτών, οι υπόλοιποι οκτώ υποψήφιοι είναι νέα πρόσωπα, δηλαδή δεν συμμετείχαν στις εκλογές του 2019!

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα: 

Μάξιμος Χαρακόπουλος – Δημοσιογράφος

Χρήστος Κέλλας – Γιατρός

Στέλλα Μπίζιου – Δικηγόρος

Χρήστος Καπετάνος – Δικηγόρος

Ρένα Καραλαριώτου – Πολιτικός Μηχανικός

Θανάσης Παιδής – Γεωπόνος

Φρόσω Χατζηκωνσταντίνου – Δημόσιος Υπάλληλος

Νίκος Ντόλας – Φιλόλογος, Διδάσκων ΑΕΙ

Δήμητρα Παπανικολάου – Ασφαλίστρια

Χρήστος Χατζησαλάτας – Ταξίαρχος ε.α.

Νίκος Καρδούλας – Συνταγματάρχης ε.α. – Αγρονόμος Τοπογράφος 

Μεταξύ άλλων ο κ. Σουφλιάς σημείωσε οτι “τα 4 χρόνια που πέρασαν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε ιδιαίτερες κρίσεις που καμία άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε. Παράλληλα υλοποίησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος που είχε εξαγγελθεί το 2019. Ο νομός μας, πέρα από όλα τα υπόλοιπα τα οποία αντιμετώπισε όλη η χώρα, αντιμετώπισε θεομηνίες, σεισμό, παγωνιές με επιτυχία. Στη νέα τετραετία που έρχεται, αυτή η επίλεκτη εντεκάδα θα σταθεί στο πλευρό του Λαρισαίου πολίτη και με οδηγό το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστεί ώστε οι προκλήσεις που αφορούν το μέλλον του νομού μας να υλοποιηθούν. Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του νόμου τους ευχαριστώ, τους συγχαίρω για την παρουσία τους και τη διάθεσή να προσφέρουν και εύχομαι σε όλους καλό αγώνα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: